Background

Кои се условите за превртување на бонус Бахиго? Што е изгубен бонус?


Bahigo е онлајн обложувалница која нуди различни бонус опции за своите клиенти. Барањата за обложување на бонуси се однесуваат на условите потребни за корисникот да го претвори бонусот во готовина по добивањето на бонусот. Постојат одредени барања за обложување за бонусите во Бахиго. Подолу, да ги погледнеме условите за конверзија на бонусите достапни во Bahigo.

Одредби и услови за бонус за добредојде

Bahigo нуди бонус за добредојде на своите нови клиенти. Бонус за добредојде е еден вид бонус што корисникот го заработува со својот прв депозит. Барањата за обложување на бонусот за добредојде се 6 пати повеќе од износот на бонусот. На пример, ако сте добиле бонус за добредојде од 100 TL, треба да се обложите 600 TL за да го претворите бонусот во готовина. За да ги исполните барањата за обложување бонус, мора да се обложувате со минимален коефициент од 1,50. Времетраењето на вашиот бонус е 30 дена или повеќе.

Услови за бонусот за депозит

Bahigo нуди инвестициски бонус на своите клиенти кои депонираат одредена сума пари. Бонус за депозит е еден вид бонус што корисникот го заработува со депозитот. Барањата за обложување на инвестицискиот бонус се одредуваат како 5 пати повеќе од износот на бонусот. На пример, ако сте добиле инвестициски бонус од 50 TL, треба да се обложите 250 TL за да го претворите бонусот во готовина. За да ги исполните барањата за обложување бонус, мора да се обложувате со минимален коефициент од 1,50. Времетраењето на вашиот бонус е 30 дена или повеќе.

Услови за циклус на бесплатен бонус за обложување

Bahigo нуди бесплатен бонус за обложување на своите клиенти кои депонираат одредена сума пари. Бонус за бесплатен облог е бесплатен купон за обложување што корисникот може да го користи за да постави облог. Барањата за обложување на бонусот за бесплатен облог се одредуваат како 1x од износот на бонусот. На пример, ако сте добиле бесплатен бонус за обложување од 50 TL, треба да обложите 50 TL за да го претворите бонусот во готовина. За да ги исполните барањата за обложување бонус, мора да се обложувате со минимален коефициент од 1,50. Времетраењето на бонусот за бесплатен облог е 7 дена или повеќе.

Што е бонус за загуба?

Bahigo, исто така, им нуди на своите клиенти бонус за загуба. Бонус за загуба е вид на бонус кој му овозможува на корисникот да врати дел од изгубените пари во одреден временски период. Бонусот за загуба во обложувањето ви овозможува да вратите 10% од сумата што сте ја изгубиле во одреден спорт.

Услови за превртување на бонус за загуба

Бонусот за загуба му овозможува на корисникот да врати дел од изгубените пари во одреден временски период. Можете да вратите 10% од изгубениот износ како бонус за загуба. Барањата за обложување за бонусот за загуба се поставени на 5 пати повеќе од износот на бонусот. На пример, ако сте добиле изгубен бонус од 100 TL, треба да се обложите 500 TL за да го претворите бонусот во готовина. За да ги исполните барањата за обложување бонус, мора да се обложувате со минимален коефициент од 1,50. Времетраењето на бонусот за загуба е 7 дена или повеќе.

Општи одредби и услови за бонус

Бонусите во Бахиго генерално имаат слични барања за обложување. Се дава одредено време за да се пополнат барањата за обложување на бонус. Овој период може да варира во зависност од видот и износот на бонусот. Мора да ги завршите барањата за обложување пред да истече вашиот бонус. Ако не ги исполните барањата за обложување пред да истече бонусот, добивките од бонус и бонуси ќе бидат изгубени.

Бонусите во Бахиго им нудат на клиентите можност да заработат дополнителен приход. Сепак, не заборавајте да ги прочитате и разберете барањата за обложување пред да ги користите бонусите. Не можете да направите барање за повлекување готовина пред да ги завршите барањата за обложување бонус. Исто така, внимателно избирајте ги вашите облози за да ги завршите барањата за обложување бонус и да го минимизирате ризикот од губење.

Како резултат на тоа, условите за превртување на бонус на Bahigo и бонусот за загуба им нудат на клиентите можност да заработат дополнително. Сепак, внимателно прочитајте ги и разберете ги барањата за обложување пред да ги користите бонусите. Не можете да направите барање за повлекување готовина пред да ги завршите барањата за обложување бонус. Кога користите бонуси, внимателно избирајте ги вашите облози и минимизирајте го ризикот од губење.

Prev Next